Get Adobe Flash player

Bostadsbolag

Vi har jobbat med olika bostadsbolag sedan vi startade 1980 och besitter mycket stor erfarenhet på byte av entrédörrpartier till trappuppgångar. Ni är därför en attraktiv kund för oss. Vi strävar efter att göra ett så komplett jobb som möjligt, där Ni som beställare inte ska behöva bekymra er allt för mycket för behovet av att koppla in flera olika entreprenörer vid dörrbyten, Vi kan t.ex. efterlaga putsade väggar själva om det blivit småskador vid rivning av det gamla befintliga partiet. Vi gör vårt bästa för att kunna erbjuda er en kvalitetsprodukt som håller måttet många år framöver. Vi har ett brett spektra med olika profilsystem och olika prisbilder för olika miljöer, där såklart det mesta är möjligt.

Vår första kund var ett stort bostadsbolag. Vi jobbar med den kunden fortfarande idag och dom har köpt dörrar av oss varje år sedan starten för 30 år sedan. Detta tycker vi är smått fantastiskt.

Vi gör gladeligen jobb åt Er oavsett det gäller nyproduktion, stål, rostfritt, aluminium eller justeringar på befintliga partier, försäljning/justering av dörrautomatiker eller skärmtak av glas över dörrportar.

Hör av Er till

Tfn: 016-916 90
info@sdfasad.se